Na een paar hele koude weken komt het mooie weer er gelukkig weer bijna aan. Dat betekent: kampeerkriebels!
Back to basics met de tent vouwwagen, caravan of camper. Natuur, wandelen, waxinelichtjes op het inklapbare tafeltje in de voortent, koken op een gasstelletje, fietsen, fotograferen, zwemmen, omgeving verkennen. En het vioolspel van honderden krekels…

Ook zo gek op het campingleven? En op zoek naar een relatie?
Wat als je die twee feiten nou eens met elkaar zou combineren? Want hoe leuk is het om gericht te zoeken in een database vól mensen die ook gek zijn op kamperen? Dat kan dus nu!
De website Campinglifedating zorgt er voor dat mensen zoals jij, die kamperen het leukste vinden wat er is, elkaar veel makkelijker kunnen vinden.
Niet op zoek naar liefde, maar wel naar iemand die graag samen met jou wil kamperen? Ook dat kan geregeld worden. Een mooie vriendschap behoort zeker tot de mogelijkheden. Kijk op de website gerust in de velen verschillende groepen die jouw interesse wekken. Er zit voor iedereen wel wat bij. Zo kun je meteen contact maken met iemand die exact hetzelfde zoekt als jij.

Wat het ook is dat kamperen voor jou zo leuk maakt, het is altijd leuker om het samen te doen, toch?! Dat kan in Nederland zijn, maar misschien durven jullie het wel aan om meteen wat verder te gaan. Bijvoorbeeld naar de Ardennen voor een actieve doe-vakantie, of naar Frankrijk om te picknicken, onder het genot van een vers stokbroodje Boursin en een mooi glas Bordeaux.

Schrijf je nu in en begin meteen met het plannen van jouw volgende trip. Wie weet waar de tentstokken binnenkort weer uitgepakt kunnen worden….


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK EEN ACCOUNT AAN

 
×
MAAK ACCOUNT HEB JE AL EEN ACCOUNT?

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog