Campinglifedating

Laten we even de ogen sluiten. Stel je eens voor dat je over de camping loopt. Je weet wel, op zo’n binnendoor-pad, tussen de tenten door en achter caravans langs. Tussen het gezellige geroezemoes door hoor je je teenslippers klepperen op het zand. In de verte een enthousiaste hond blaffen die een soortgenoot begroet. In je neusgaten prikt de overheerlijke (en nergens anders mee te vergelijken) geur van een vers aangestoken barbecue. Er ligt nog niets op de grilplaat te bakken, slechts de geur van het aanmaakblokje die langzaam de kooltjes in vuur en vlam zet is al voldoende. Wat een genot voor de zintuigen. Het is weer bijna zomer!
De zomer heeft een magisch effect op de mens. We lijken met zijn allen meer energie te hebben om van alles te ondernemen. We leven op. We kleuren bij. We maken mooie nieuwe herinneringen, ieder jaar weer. Zo zijn bij vele mensen de mooiste herinneringen toch wel van de (zomer)vakanties die ze als kind hebben beleefd. Vroeger, op de camping. Waar sommigen van ons misschien wel hun eerste ‘verkering’ zijn aangegaan. De eerste zomerliefde. Wat meestal uitliep op het hebben van een penvriend/vriendin en na een paar brieven over en weer, verwaterde.
Zon, zee strand, ijsjes, rokjes, kamperen, zwemmen, we wachten ieder jaar weer vol verwachting op die heerlijke zomer. Wordt het een vakantie in eigen land? Of zoek je het vertier een aantal grenzen verderop? Waar je ook heengaat, de zomer is bij uitstek het juiste moment om te delen met een nieuwe liefde. Samen van de lange avonden genieten die de zomer te bieden heeft. Avonturen beleven. Sightseeing. Misschien wel een mooie lange wandeling maken in een natuurgebied. Of lekker met een boek of tijdschrift op een strandbedje liggen aan een zee naar keuze.
Wat ga jij doen deze zomer? Wij zijn heel benieuwd!


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK EEN ACCOUNT AAN

 
×
MAAK ACCOUNT HEB JE AL EEN ACCOUNT?

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog